Brother
"S Secop-om sodelujemo že od leta 1998. V tem času smo kupili več tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, uničevalcev dokumentov in vsa oprema deluje brezhibno, podpora in servis pa sta odlična. Večina opreme je na vzdrževalni pogodbi, tako da plačujemo "pay per page", kar za nas pomeni predviden mesečni strošek, brez slabe volje ob večjih servisih oz. okvarah."

Grega Sever,
IGMAT d.d.

Podpora in servis


Strokovno usposobljeni Ricoh serviserji

 
"Z ozirom na naše štiriletno uspešno sodelovanje, naj izrazim vso pohvalo za vašo ažurnost, strokovnost in zanesljivo odzivnost pri celotnem spektru vaše dejavnosti. Ste zaupanja vreden partner, ki bi ga z veseljem priporočili vsem uporabnikom."

Zdenka Prosen,
ERGO Življenjska zavarovalnica
Stop Neplačniki - Sem del rešitve.

O podjetju


Začetek poslovanja podjetja SECOP d.o.o. sega v leto 1989, takrat kot obrtna obratovalnica, od leta 1992 pa kot družba z omejeno odgovornostjo. V začetnem obdobju je bila naša ključna dejavnost servisiranje fotokopirnih strojev Ricoh in Nashua - predhodnik Nashuatec. Da bi zadostili potrebam naših strank smo sledili tehnološkemu razvoju in poslovanje širili z vzdrževanjem in servisiranjem telefaks naprav, tiskalnikov, strojev za vezavo in uničevanje dokumentov ter druge pisarniške opreme. Sčasoma, ko so se pojavile potrebe po zamenjavi rabljene opreme, smo strankam ponudili svetovanje pri nabavi biro-opreme, ter poleg nakupa po sistemu "staro za novo", ki je pri nas že dodobra uveljavljena oblika prodaje, omogočili tudi najem rabljene in nove opreme (poslovni najem).
Poglavitno vodilo našega poslovanja je zagotoviti celovito, kvalitetno in strokovno servisno storitev, kajti še tako dober stroj potrebuje vzdrževanje in servisiranje.
Prav tu lahko pohvalimo našo drugačnost. Naša celovita storitev se giba od svetovanja za izbiro opreme, ki bo zagotovila optimalno zadostitev potreb uporabnika, preko izobraževanja uporabnika, do strokovnega tehničnega osebja sposobnega v najkrajšem času reagirati na zahtevo uporabnika; Nenazadnje tudi tehnologija, ki omogoča vedno več posegov na daljavo - pomoč brez fizične navzočnosti tehnika pri stroju, zagotavlja minimalne zastoje in izredne posege v opremo med obratovanjem, kar je naš končni cilj, posledica pa je zadovoljstvo naših strank!

Tak pristop k poslovanju, v medsebojnem odnosu z našimi strankami, iz klasičnega kupo-prodajnega odnosa prerašča v vsebinsko bogat in obojestransko koristen partnerski odnos.

Secop d.o.o.

prodaja in servis biroopreme

Brnčičeva 13
Ljubljana Črnuče

T: 01/565-73-80
F: 01/565-73-84

E: info@secop.si

 

Kontaktirajte nas >

Uradne ure

Od ponedeljka do petka, od 8h do 16h*

* S podpisom vzdrževalne pogodbe pridobite dostop do dežurne servisne službe izven uradnih ur.

Prijava na e-novice

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke