Brother
"S Secop-om sodelujemo že od leta 1998. V tem času smo kupili več tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, uničevalcev dokumentov in vsa oprema deluje brezhibno, podpora in servis pa sta odlična. Večina opreme je na vzdrževalni pogodbi, tako da plačujemo "pay per page", kar za nas pomeni predviden mesečni strošek, brez slabe volje ob večjih servisih oz. okvarah."

Grega Sever,
IGMAT d.d.

Podpora in servis


Strokovno usposobljeni Ricoh serviserji

 
"Z ozirom na naše štiriletno uspešno sodelovanje, naj izrazim vso pohvalo za vašo ažurnost, strokovnost in zanesljivo odzivnost pri celotnem spektru vaše dejavnosti. Ste zaupanja vreden partner, ki bi ga z veseljem priporočili vsem uporabnikom."

Zdenka Prosen,
ERGO Življenjska zavarovalnica
Stop Neplačniki - Sem del rešitve.

Uničevalci dokumentov


Uničevalci Dahle

Kateri uničevalnik boste izbrali, je odvisno predvsem od stopnje zaupnosti dokumentov, ki jih obdelujete ali tiskate.

1. ObiUničevalnik papirjačajna podjetja

in običajne pisarne z običajno stopnjo zaupnosti potrebujejo razrez na rezance. Za skupno rabo pri fotokopirnem stroju ali tiskalniku za pogosto tiskanje, kjer uničujemo vse preveč ali napačno skopirane/stiskane dokumente, priporočamo


2. Odvetniki, notarji,
razvojni in tehnološki oddelki podjetij z večjo stopnjo zaupnosti zahtevajo bolj skrbno uničevanje. Uničevalec dokumentovGlede na občutljivost teh dokumentov bi si lahko kdo vzel tudi toliko časa, da bi papirnate rezance počasi in skrbno zlepil. Zato rabite razrez na koščke, na katerih so največ dve ali tri črke.

3. Tajne službe in vojska
potrebujejo še bolj natančno uničevanje. Uničevalniki razrežejo na tako majhne koščke, da na enem ni niti ena cela črka. Specifikacije so na razpolago pri zastopniku.

                                                  

Vprašajte nas >

Secop d.o.o.

prodaja in servis biroopreme

Brnčičeva 13
Ljubljana Črnuče

T: 01/565-73-80
F: 01/565-73-84

E: info@secop.si

 

Kontaktirajte nas >

Uradne ure

Od ponedeljka do petka, od 8h do 16h*

* S podpisom vzdrževalne pogodbe pridobite dostop do dežurne servisne službe izven uradnih ur.

Prijava na e-novice

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke