Brother
"S Secop-om sodelujemo že od leta 1998. V tem času smo kupili več tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, uničevalcev dokumentov in vsa oprema deluje brezhibno, podpora in servis pa sta odlična. Večina opreme je na vzdrževalni pogodbi, tako da plačujemo "pay per page", kar za nas pomeni predviden mesečni strošek, brez slabe volje ob večjih servisih oz. okvarah."

Grega Sever,
IGMAT d.d.

Podpora in servis


Strokovno usposobljeni Ricoh serviserji

 
"Z ozirom na naše štiriletno uspešno sodelovanje, naj izrazim vso pohvalo za vašo ažurnost, strokovnost in zanesljivo odzivnost pri celotnem spektru vaše dejavnosti. Ste zaupanja vreden partner, ki bi ga z veseljem priporočili vsem uporabnikom."

Zdenka Prosen,
ERGO Življenjska zavarovalnica
Stop Neplačniki - Sem del rešitve.

Svetovanje


Prihod nove tehnologije narekuje kako se bo razvijala naša družba v prihodnje.
Podjetje Secop je z 23-letno prisotnostjo na trgu in aktivnim razvojem aplikacij za pisarniške namene aktivno vključeno v priprave na prihodnost.

Zakaj Secop?
V našem podjetju vam lahko ponudimo strokovno svetovanje na področju pisarniškega okolja, od širokega nabora naprav pa do napredne programske opreme.
Vedno iščemo dolgoročne rešitve za uporabnika
Naš ključ so uspeha je skupno in dolgoročno sodelovanje s kupci
Zavedamo se, da je skupna pot, pot uspeha in dolgoletnega sodelovanja
Zagotavljamo partnerski odnos in individualni pristop
Svetujemo pri vaših odločitvah, da izberete optimalno

Skupaj z RICOH-om si prizadevamo za trajnostni razvoj okolja in celotnega človeštva.

Vprašajte nas >


Vzdrževanje po kopiji

PAY PER PAGE


Želite nadzorovati in znižati svoje stroške izpisa, pa ne veste kako?

Nudimo Vam edinstveno rešitev v treh korakih!

1. Podpišite pogodbo

2. Plačajte po izpisu

3. Nadzorujte in znižajte svoje stroške
Vzdrževanje po pogodbi - Pay Per Page

Zakaj podpisati PPP pogodbo?

Zato, ker cena po izpisu vključuje vse: stroške prihoda serviserja, potrošnji material in rezervne dele (boben enota, čistilna enota, tonerji,…), porabljen čas/ "roke" serviserja, (dostava tonerja,...) in garancijo 3 leta!

Prednosti PPP pogodbe:

Kontrola stroškov, predhodno planiranje stroškov, preglednost plačila (kolikor izpišete, toliko plačate = PayPerPage), cena izpisa danes, čez mesec dni in čez 3 leta je ista, dodatnih stroškov ni. Ker zaupamo vrhunski kvaliteti Nashuatec produktov, vas osvobajamo vseh skrbi, vezanih na vzdrževanje vaših naprav in za to jamčimo 3 leta!

Ponudba, ki je resnično ne bi smel zavrniti nihče!

Pogodba po kopiji vključuje potrošni material, rezervne dele, odzivno vzdrževanje na lokaciji in garancijo.

Vaša naloga je samo, da poskrbite za papir. Vse ostalo uredimo mi.


Vprašajte nas >

Najem


Trend najema večopravilnih naprav je tudi v našem podjetju v porasti, zato imamo pripravljeno posebno ponudbo, ki vključuje najem naprave z vzdrževanjem. Najem je zelo primeren za uporabnike, ki v trenutku potrebe po določeni opremi, nimajo dovolj prostih finančnih sredstev za nakup lastne pisarniške opreme. Z najemom si zagotovijo upravljanje z dokumenti z najbolj sodobnimi in kakovostnimi več-opravilnimi napravami.
Najbolj razširjena in aktualna oblika najema je dolgoročni najem pisarniških naprav, kjer si uporabnik zagotovo ugodno ceno najema, ter uporabo opreme, ki je sestavljena po upoNajem multifunkcijske napraverabnikovih željah in potrebah.
Druga, manj razširjena oblika najema je kratkoročni najem (dnevni, tedenski), ki je primeren za uporabnike, ki potrebujejo več-opravilno napravo za nek kratek in konkreten dogodek (seminarji, predavanja, nastopi na sejmih, tiskovnih konferencah, razna tekmovanja in prireditve,…). V tem primeru za vas pripravimo točno določeno napravo, ki vam bo zagotovila nemoten potek predvidenih aktivnosti.

Zakaj najeti Ricoh multifunkcisjko napravo?
Zagotovite si sodobno in kakovostno multufunkcijsko napravo
Ne vežete svojih finančnih sredstev v pisarniško opremo
Fiksni stroški najema in variabilni stroški po številu narejenih kopij
garancija za celotno dobo sklenjene pogodbe
Skrbi za rezervne dele in potrošnji material so odveč
Servisna služba je vedno na voljo
Servisna mreža zajema celotno Slovenijo, kar omogoča hiter odzivni čas na lokaciji naprave
Odliv finančnih sredstev lahko planirate
Stroške upravljanja z dokumenti (kopiranje, tiskanje, faksiranje) lahko predvidite
Cena izpisa po kopiji za časa pogodbe ostaja nespremenjena
Možnost odkupa najete opreme

Vprašajte nas >Leasing za podjetja in institucije

  • Brez pologa
  • Od 15 do 36 obrokov
  • Stroški odobritve le 75 € + DDV
  • Odobritev v enem dnevu
  • Obvezno je zavarovanje predmeta lizinga
Klasični leasing (operativni leasing)
Klasični oz. opretivni leasing je oblika financiranja nakupa, kjer leasingodajalec kupi predmet leasinga po izbiri leasingojemalca in mu ga da v uporabo. Pri klasičnem leasingu lahko leasingojemalec postane lastnik predmeta po plačilu 5% - 10% neto financirane vrednosti po koncu leasing obdobja, oziroma se mu daje možnost za odkup med celotnim trajanjem leasinga.

Klasični leasing podjetjem omogoča več možnosti zaradi neposrednega učinka na hitrejše prilagajanje podjetij potrebam trga, ter zelo hitro povečanje konkurenčnosti in produktivnosti.

Takšna oblika financiranja je namenjena: vsem oblikam pravnih oseb, ki z investiranjem v osnovna sredstva skrbijo za svojo konkurenčnost, bančne kredite pa uporabljajo kratkoročno za obratna sredstva.

Pri klasičnem leasingu se leasingojemalcu dajejo naslednje možnosti pred oziroma po sklenitvi pogodbe:
• vrnitev predmeta po koncu leasing obdobja, Leasing Ricoh
• odkup po koncu leasing obdobja v vrednosti 5%-10% neto financirane vrednosti,
• zamenjava za novejši predmet pod istimi pogoji po preteku leasing obdobja oz. med trajanjem leasinga, kar vpliva na konkurenčnost podjetja in prilagajanje zelo dinamičnim tržnim razmeram,
• okvirna partnerska pogodba za podjetja, ki se prilagodi finančnim in tržnim potrebam le-teh (od 25.000 EUR naprej); podjetju dejansko omogoči takojšnje uporabo nove opreme brez predhodnega preverjanja bonitete in odvečne administracije.

Zakaj operativni leasing?

Slaba stran finančnega leasinga:

Leasingojemalec knjiži predmet leasinga v osnovna sredstva, istočasno se knjiži celotna vrednost predmeta leasinga kot obveznLeasingost.
Knjiženje v sredstva in obveznosti negativno vpliva na kapitalno strukturo v bilanci podjetja. Odnos med kapitalom in obveznostmi slabi tudi finančno sposobnost podjetja (kreditna sposobnost, slabšanje bonitetne ocene….). Leasingojemalec pri finančnem leasingu knjiži amortizacijo in stroške leasinga, kar negativno vpliva na poslovni izid in na bonitetno oceno, kreditno sposobnost, itn.

Pri operativnem leasingu razen mesečnih stroškov leasinga (mesečne anuitete) ni nobenih drugih stroškov, kar kapitalsko strukturo v bilanci ne slabi, ampak jo ohranja. Po drugi strani pa krepi konkurenčni položaj podjetja na trgu, saj leasingojemalec predmet leasinga uporablja in tako ustvarja dodano vrednost.
DDV se pri klasičnem leasingu ne financira vnaprej, temveč se plačuje mesečno ob anuitetah. Vhodni DDV se obračunava na mesečni ravni.

Vprašajte nas >

 

 

Secop d.o.o.

prodaja in servis biroopreme

Brnčičeva 13
Ljubljana Črnuče

T: 01/565-73-80
F: 01/565-73-84

E: info@secop.si

 

Kontaktirajte nas >

Uradne ure

Od ponedeljka do petka, od 8h do 16h*

* S podpisom vzdrževalne pogodbe pridobite dostop do dežurne servisne službe izven uradnih ur.

Prijava na e-novice

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke