Newline - FLEX

 

 

Preprosto priključite prenosnik in takoj boste uživali v vrhunskem doživetju dotika, pisanja in video konferenc.

Napajajte svojo napravo z povezavo USB-C.

 

 

  

 

Priklopite svoj računalnik in začnite videokonferenco

Plug&Play priklop omogoča uporabo videokonferenčnih sistemov na vašem računalniku (Zoom, MS Teams, Skype…). Med sestankom na daljavo lahko delite svoj zaslon – torej osebe na drugi strani vidijo vas, vaš zaslon in vse kar narišete oz. napišete na zaslon na dotik.

 

 

 

 

Zaslon na dotik najvišje kvalitete

Pero FLEX deluje v kombinaciji z Windows Ink. To pomeni, da lahko opombe vrisujete in vpisujete direktno v dokumente (Powerpoint, Excel, Word). Ko končate vse skupaj shranite kot dokument v katerem delate in delite s svojo ekipo.

 

 

 

Nagnite na željeno pozicijo

Preprosto nagnite FLEX v udoben položaj, da začnete pisati. Prepoznava dlani in pisala vam omogoča, da pero uporabljate v naravnem položaju za pisanje.


 

 

Prilagodljiva kamera, ki vas prepozna

4K kamero nagnite pod kot, ki ustreza vam. S podporo za Windows Hello lahko v nekaj sekundah odklenete svoj prenosnik in dosežete vso svojo vsebino.

 

 

 

 

Kot pisanje po papirju

Aktivno pisalo je magnetno pritrjeno na stran FLEX-a in vam zagotavlja naravno izkušnjo rokopisa z visoko natančnostjo in majhno zakasnitvijo. Z dvema vgrajenima tipkama za hiter preklop na radirko ali dostop do desnega klika..

 


 

Specifikacije

Velikost 27″  •   Resolucija 4K  •  Optical bonding   •  Mikrofon    •   Zvočniki 20 W    •   Kamera 4K

 

 

 

 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.