Newline serija RS+

 


Novi načini pametnega sodelovanja

 

Naj vam vaš vsestranski 4K UHD @60Hz interaktivni zaslon omogoči več sodelovanja, tako v učilnicah kot v podjetjih. Spremenite vaš zaslon v interaktivno belo tablo, delite datoteke z enim dotikom ali uporabljajte vam že znane programe. Serijo RS lahko prilagodite glede na vaše potrebe. Prilagodite vmesnik glede na vaše potrebe Ne glede na to ali potrebujete zaslon na dotik za vašo učilnico ali sejno sobo, vam serija RS omogoča preprosto prilagajanje uporabniškega vmesnika v svojem operacijskem sistemu. Obdržite enostaven začetni zaslon, hkrati pa svoji ekipi omogočite dostop do katerega koli orodja, ki ga potrebujete. Serija RS je na voljo v velikostih 65 ”, 75”, 86 ”in 98”.7

 

 

 

Enostaven za uporabo


Zasloni na dotik Newline so zasnovani za intuitivno uporabniško izkušnjo. Serija RS predstavlja 

zadnjo generacijo InGlass tehnologije na dotik, ki omogoča prepoznavanje objektov (razlikuje debelino pisala in prsta). V kombinaciji z naprednim OPS Windows računalnikom bo izkušnja popolnoma enostavna, enaka kot z običajnim računalnikom z Windows operacijskim sistemom. Zdaj pa je vaš prst miška!

Poleg tega je serija RS opremljena z intuitivnim pametnim sistemom, zaradi česar je enostavnejša za uporabo. Usposabljanje sploh ni potrebno!

Enostavno in preprosto!

 

Združljivost z več sistemskim zaslonom omogoča namestitev programske opreme v kateri koli operacijski sistem.

 

  • 4K UHD ločljivost, za največjo jasnost vaših slik, posnetkov in predstavitev
  • Preprosta uporaba že znanih programov
  • Povežite se z različnimi priključki, vključno s 3x HDMI, DisplayPort in VGA
  • Tanjša zasnova okvirja omogoča lažjo montažo
  • Prilagojen uporabniški vmesnik je bolj intuitiven in prinaša večjo učinkovitost
  • Na voljo je v velikostih zaslona 65 ”, 75”, 86 ”in 98”


 

Želite ponudbo?
 

 

 

 Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.