Kombiniran pouk

 

Veliko smo že pisali o prednostih interaktivnih zaslonov na dotik, predvsem v času trenutne faze pandemije, ko moramo v šolah uspešno voditi kombiniran pouk.

Te je možno še dopolniti s številnimi dodatki, med katerimi najdemo tudi soundbar zvočnike, konferenčne sisteme in naprednejše video kamere. Tokrat bomo pozornost namenili slednjim.

Certificirano za ZoomKot se spodobi za pametno rešitev, mora ta delovati na principu plug & play – to pomeni, da jo samo priklopimo in mora preprosto delati. Newline Huddle Cam je certificirana za Zoom in omogoča zanesljivo komunikacijo z visokokvalitetnim zvokom in sliko.

 


Odlikuje jo 120-stopinjski vidni kot, ki bo brez težav zajel celotno učilnico ali konferenčno dvorano in resolucija 4K, ki posname dovolj ostro sliko, da se na njej ne bo izgubila nobena podrobnost. Newline Huddle Cam uporablja pametno zaznavanje oseb in avtomatsko prilagodi okvir, da so osebe vedno v središču dogajanja. Tako se lahko predavatelj prosto sprehaja brez strahu, da bo stopil iz vidnega polja, poslušalci pa bodo lažje osredotočeni nanj.

90 stopinjsko polje na kameri potrebuje več prostora, da dobi vse udeležence v vidno polje

 


♦  Kamera ima vgrajene štiri mikrofone, kar omogoča zajem prostorskega zvoka skupaj z izenačevanjem neželenih hrupov.

♦  Osredotočeni so na zvočno polje 3 metre pred kamero, kar še dodatno pomaga izničiti oddaljene zvoke.

 

Interaktivni zasloni Newline z vsemi dodatki so že na voljo pri podjetju Secop in v našem uredništvu upamo, da jih bodo fakultete s pridom izkoriščale za študij na daljavo.

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.