Rešitve na domuZa uspešno delo in brezskrbno šolanje na daljavo, smo v podjetju Secop pripravili 3 modele barvnih multifunkcijskih naprav. Podarjamo tudi brezplačno dostave in brezplačno instalacijo na daljavo za vse vaše pametne naprave.


 

1. Najboljši Brother tiskalnik za domačo uporabo


Brother DCP-J105 je multifunkcijska naprava, ki poleg barvnega tiskanja omogoča še skeniranje in kopiranje. Primeren je za osnovnošolce in majhne domače pisarne. Za tisk ne potrebuješ povezave z računalnikom, saj lahko nanj tiskaš prek WiFi omrežja in tudi s pametnega telefona. Njegove kartuše omogočajo približno 2400 črno-belih in 1300 barvnih izpisov.

 

 

 

 

 

2. Najboljši Brother tiskalnik za več tiskanja

Brother DCP-T510W je naprednejša multifunkcijska naprava za tiste, ki tiskajo več. Poleg prej omenjenih funkcij barvnega tiskanja, skeniranja, kopiranja in povezave WiFi vsebuje kartuše visokih kapacitet, ki nudijo 6500 črno-belih in 5000 barvnih izpisov. Poleg vloženega seta kartuš je priložena še dodatna črna in set polnilnih kartuš, ki bo drastično znižal stroške tiskanja. Primeren je za domače pisarne, srednješolce in študente.

 

 

 

 

3. Najboljši Brother tiskalnik za poslovno uporabo

Brother MFC-T910DW je multifunkcijska naprava za poslovne uporabnike. Poleg barvnega tiskanja, skeniranja, kopiranja, povezave WiFi in velikih kartuš podpira še podajalec originalov (ADF) in avtomatsko dvostransko tiskanje (duplex). Prvi bo poskrbel, da pri skeniranju ali kopiranju večje količine strani ni potrebno ročno menjati vsakega lista posebej. Drugo pa bo na podoben način poskrbelo za obojestransko tiskanje. Le pomisli koliko časa bi vzelo ročno obračanje 50 listov.

 

 


Vsi modeli so na voljo po akcijskih cenah do razprodaje zalog.

pošlji povpraševanje

 

 

 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.