Naroči servis


ZAKAJ SECOP?

  • Hiter servis, ki pride k vam
  • Prijazni in izkušeni serviserji
  • Možnost nadomestne naprave v primeru večje okvare, oz. daljšega servisa
  • Profesionalen servis je na prvem mestu
  • Poznamo vaše naprave, ker jih redno vzdržujemo
  • Z rednim servisom preprečujemo nastajanje večjih težav

 

Podjetje Secop je pooblaščeni serviser za naprave RICOH in BROTHER.
 

SERVIS NA SEDEŽU PODJETJA – na naši lokaciji
Na sedežu podjetja vas pričakajo prijazni sodelavci, kjer lahko tudi prinesete vašo napravo v servis. Toda, ker cenimo naše stranke in se zavedamo pomena nemotenega delovnega procesa, želimo vso delo v zvezi z vašo dostavo in servisiranjem opraviti mi.


SERVIS NA TERENU – na vaši lokaciji
Močna tehnična podpora, ki deluje na področju celotne Slovenije, omogoča servis na lokaciji naprave. Ekipa specializiranih in certificiranih tehnikov večji del naprav servisira na lokaciji naprave po celotni Sloveniji. Stranke cenijo našo ažurnost zato je tovrsten servis postal že stalnica v našem podjetju.POKLIČITE:  01/565-73-80 ali pišite na info@secop.si ali izpolnite spodnji obrazec:
 


 

Rezervirajte si obisk serviserja prek spletnega obrazca.

Priročna spletna rezervacija obiska enega od naših strokovnih serviserjev, ki je na voljo od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00, je prilagodljiv in zanesljiv način za hitro rešitev raznovrstnih tehničnih težav. Storitev za rezervacije vam omogoča, da natančno opišete težave, s katerimi se soočate pri vaši napravi, da vam bomo lahko čim hitreje pomagali.


Naroči servis:

 

* Obvezna polja


Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.